Humus
Kogte kikærter blendes med et bundt frisk basilikum, 1 god håndfuld hakkede mandler, 2 fed hvidløg og halvt 2/3 olivenolie + 1/3 limesaft.
Tilsæt blandingen lidt efter lidt til "mosen" har den rette konsistens. Smag til med salt og peber.
Græskarboller
1/2 pk gær 1 god håndfuld græskarkerner Ca. 1/2 liter vand Ca. 500 gram hvedemel 150 gram fuldkornsprodukt Fibertrim Grahamsmel til dejkonsistensen ikke længere klistrer Evt. lidt urtesalt
Hæver 45 min. Formes herefter til boller og efterhæver 15 min. Bages på 200 grader ca. 12-15 min.
Bollen afkøles, flækkes og humus smøres herpå. Ilæg f.eks. tomat/agurk/salat/peberfrugt.
En god frokostret/mellemmåltid. |