Alle tiders som tilbehør, mellemmåltid eller i en bøtte med på farten Couscous er lavet af durum hvede, og har et proteinindhold på ca 12%. Couscous bruges oftest som tilbehør a la løse ris, men smager også rigtig lækkert koldt i salater. Du skal bruge: 1 kop tørrede (læs instrukser her) eller 1 dåse udblødte røde kidney bønner 100 g cashewnødder (helst nogle som er ristede og saltede) 1 kop grov couscous 2-3 kopper vand (start med to og kom en ekstra i hvis nødvendigt) 2 grønsagsbuillonterninger 3-4 spsk olivenolie ½ løg 2 fed hvidløg Sådan gør du: Vandet med couscous'en og buillonterningerne bringes i kog. Koges under låg i 5 minutter. Herefter tilsættes olivenolien og lad småkoge i yderligere 2-3 minutter. Lad det køle ned til stuetemperatur. Løg hakkes fint og hvidløg presses og alle ingredienser blandes sammen i en stor skål. Velbekomme! :-) |