vegetarbladet - Gå til forsiden
Artikler|Sygdom & Sundhed|Fødevarer|Næringsstoffer|Mad & Opskrifter|Miljø & Klima|Succes med vegetarkost|
Vegetarbladet er også et gratis nyhedsbrev om vegetarkost, der udsendes via e-mail.
Tilmeld dig her
Skriv til john@nomedica.dk, hvis du evt. ønsker at annoncere på vegetarbladet.dk

Mere Vegetar Light er på 218 sider og spækket med fedtfattige retter, billeder, tips og inspiration. Bogen indeholder 129 lækre vegetaropskrifter, der byder på noget for alle.

Mere Vegetar Light er også et bud på lækker vegetarmad til dem, der ønsker at holde øje med vægten. Læs mere >>

Sådan fandt jeg plantemaden!

Af Leif Varmark, tidl. højskolelærer, 67 år

Det hele startede med mit tissebesvær. Jeg vågnede et par gange om natten og skulle op og tisse. Det ødelagde min nattesøvn, jeg blev deprimeret og irritabel, og jeg var sløv og bims hele dagen, så jeg ikke kunne arbejde ordentligt. Så blev jeg opereret for forstørret prostata, men det hjalp ikke synderligt.


Frisk og slank med veganerkost

Af Pia Nørgaard

Jeg ville bare gerne tabe mig, det var hovedformålet, og så få en afklaring med HVORFOR jeg ikke tabte mig, når jeg nu levede sundt nok!


Stortrives som vegetar

Af Pia Nørgaard

Jeg har efterhånden levet som vegetar i 1½ år, og stortrives med det. Jeg har fået så meget mere energi, mærkede stort set energien i kroppen fra dag et.


Hvorfor jeg blev vegetar

Af Grethe Bergstrøm

Jeg har været vegetar i ca. 30 år. - Det var oprindelig pga. mit helbred,
idet jeg havde massssser af "bumser" i ansigtet, på ryg og bryst og endog
armene! — Det gik helt væk efter flere års stædigt vedholdende spise-plan.


Jeg er vegetar, fordi ...

Af Hanne Monrad

(inkl. To lækre opskrifter fra sin køkkenhave)

Jeg har været vegetar de sidste 30 år. Jeg elsker mad, og jeg synes vegetarmad er lækkert. Da jeg helt stoppede med at spise kød, kunne jeg mærke, at det både gavner mit psykiske og fysiske helbred og velvære.


Hvornår begynder du at spise kød igen?

Af Karina Schramm

Dette spørgsmål er der efterhånden mange, der har stillet mig. Af ren nysgerrighed, som et kærligt drilleri, af frustration over ikke at kunne dele kødfyldte madoplevelser med mig eller som en undren over, at nogen kan leve uden kød.


Godt jeg er vegetar

Af Karina Schramm

Der er rigtig stor debat om kødklister i øjeblikket, og politikerne er dybt uenige om det rimelige i et ja til brugen af stoffet på det danske kødmarked. Læs mere …


Lidt om vaner

Af Birthe Straarup

Vanens magt!

Uh, det skulle vist skrives VANENS MAGT!

Ladningen på de to ord er formidabel – risler det køligt ned ad ryggen?


Fastfood for vegetar

Af Karina Schramm

Når man er vegetar, skal det også være nemt at have sådanne ”køkken-off-dage”, synes jeg. Men hvad er så alternativet? Panik ikke – der er flere muligheder, end du lige tror!


Hvorfor jeg blev vegetar

Angela Marinescu

Mere energi, bedre humør, pænere og glattere hud, gennemgået menopausen uden problemer, holder vægten uden besvær.

At være vegetar er en livsstil, som jeg har stor glæde af!


©2018 Vegetarbladet.dk Brugerbetingelser  | Om Vegetarbladet | Kontakt